Harrasteryhmien tarkoituksena on tarjota mahdollisuus harrastaa salibandyä ilman kilpailullisia tai taidollisen kehittymisen tavoitteita. Harrasteryhmissä ennenkaikkea pelataan.

Varustuksena tarvitaan vain salibandymaila, sisäpelikengät- ja vaatteet, juomapullo, sekä lajiin tarkoitetut suojalasit. Mailoja ja suojalaseja saa myös seuralta lainaan. Varusteet on mahdollista hankkia Hatsinan jäsenhinnoin Intersport Mikkelistä.

Huonosta salivuorotilanteesta johtuen harrasteryhmät on viety syyskaudeksi Saimaa Stadiumille. 9‑12 -vuotiaat­ ja 13-16 -vuotiaat ovat omina ryhminään, mutta jaetulla kentällä samaan aikaan. Kevätkaudesta tiedotetaan myöhemmin.

Harrasteryhmät (sekä 9-12v että 13-16v) Saimaa Stadiumilla
– maanantaisin klo 15.45-16.45
alkaen 5.10.2020, 14.12.2020 asti

Koulujen loma-aikoina harrasteryhmätkin lomailevat.

Harrasteryhmän syyskauden osallistumismaksu on 50e per pelaaja (sisaralennus -25%) sisältäen pelipainotteiset harjoitukset sekä seuran jäsenedut ja vakuutuksen (OP).

Ilmoittautumiset harrasteryhmiin myClubin kautta osoitteessa: https://hatsina.myclub.fi/flow/user/new?new_profile=true
Rekisteröi jäsentili lapsen nimellä/tiedoilla, jotta ikä ja nimi täsmää osallistujaan. Valitse lopuksi listalta haluamasi ryhmä.

Hatsinan valmennuspäällikkö Marko Partiolta voi tiedustella lisää ryhmien toiminnasta, ja lisäksi häneltä saa apua kirjautumiseen liittyvissä ongelmissa.
marko.partio(at)hatsinasalibandy.fi, p. 0442422986


Salibandykoulut 2019-2020
– Lue lisää ja katso lisätiedot täältä