KORONAVIRUKSEEN LIITTYVÄ TIETOA
Salibandyliiton hallitus on päättänyt pysäyttää kaikki Salibandyliiton sarjat perjantaista 13.3.2020 lähtien koronaviruksen COVID-19 takia. Pääsarjojen eli miesten ja naisten Salibandyliigan sekä miesten toiseksi korkeimman sarjatason, Divarin osalta sarjatoiminta pysäytetään toistaiseksi. Muiden Salibandyliiton valtakunnallisten ja alueellisten sarjojen osalta (juniorit, aikuiset, seniorit, erityisryhmät) sarjatoiminta pysäytetään eli pelikausi loppuu välittömästi kauden 2019-20 osalta. Näin ollen Hatsinan joukkueiden pelit ovat tältä keväältä ohi.

Hatsina on päättänyt keskeyttää joukkueiden ja ryhmien toiminnan kokonaan 13.3. alkaen, ja tauko jatkuu toistaiseksi 13.5. asti.

Kaikkien seuran joukkueiden, salibandykoulujen, harrasteryhmien ja perhesäbän kevään salivuorot on toistaiseksi peruttu seuran toimesta. Tiedotamme mahdollisista maksuihin liittyvistä asioista erikseen myöhemmin.

Lisäksi seuran perinteinen junioriturnaus on keväältä peruttu. Suunnitteilla on turnauksen siirtäminen syksyyn.

Myös muita kokoontumisia tulee toistaiseksi välttää. Esimerkiksi joukkueiden päättäjäiset on syytä siirtää myöhemmäksi.

Suosittelemme seuraamaan Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) ohjeita ja tiedotteita osoitteessa www.thl.fi.

****************************************************************************

Harrasteryhmien tarkoituksena on tarjota mahdollisuus harrastaa salibandyä ilman kilpailullisia tai taidollisen kehittymisen tavoitteita. Harrasteryhmissä ennenkaikkea pelataan. Ne kokoontuvat kerran viikossa.

Harrasteryhmät starttaavat viikoilla 33-36 ja kestävät toukokuuhun 2020. Koulujen loma-aikoina harrasteryhmätkin lomailevat. Varustuksena tarvitaan vain salibandymaila, sisäpelikengät- ja vaatteet, juomapullo, sekä lajiin tarkoitetut suojalasit. Mailoja ja suojalaseja saa myös seuralta lainaan. Varusteet on mahdollista myös hankkia Hatsinan jäsenhinnoin Intersport Mikkelistä.

9‑12 -vuotiaat­
torstaisin klo 16.30-17.30 (Kalevankankaan koulu)
13‑16 -vuotiaat
keskiviikkoisin klo 16-17 (Kalevankankaan koulu)
Ikärajat ryhmissä ovat joustavat.

Harrasteryhmän vuosimaksu on 100e per pelaaja (sisaralennus -25%) sisältäen pelipainotteiset harjoitukset sekä seuran jäsenedut ja vakuutuksen (OP).

Ilmoittautumiset harrasteryhmiin myClubin kautta osoitteessa:

https://hatsina.myclub.fi/flow/user/new?new_profile=true

Rekisteröi jäsentili lapsen nimellä/tiedoilla, jotta ikä ja nimi täsmää osallistujaan. Valitse lopuksi listalta haluamasi ryhmä.

Hatsinan valmennuspäällikkö Marko Partiolta voi tiedustella lisää ryhmien toiminnasta, ja lisäksi häneltä saa apua kirjautumiseen liittyvissä ongelmissa. marko.partio(at)hatsinasalibandy.fi, p. 044 242 2986


Salibandykoulut 2019-2020
– Lue lisää ja katso lisätiedot täältä