Hatsinan joukkueiden sekä salibandykoulujen ja harrasteryhmien toiminta keskeytettiin koronaviruksen takia kokonaan 13.3.2020.

Salibandykoulut ja harrasteryhmät olivat tauolla loppukevään. Osa joukkueista aloitti treenaamisen rajoitusten lievennyttyä toukokuun puolessa välissä, ja osa vasta kesäkuun alussa.

Salibandykoulut ja harrasteryhmät alkavat taas syksyllä, ja niistä tiedotetaan myöhemmin.

****************************************************************************

Harrasteryhmien tarkoituksena on tarjota mahdollisuus harrastaa salibandyä ilman kilpailullisia tai taidollisen kehittymisen tavoitteita. Harrasteryhmissä ennenkaikkea pelataan. Ne kokoontuvat kerran viikossa.

Harrasteryhmät starttaavat viikoilla 33-36 ja kestävät toukokuuhun 2020. Koulujen loma-aikoina harrasteryhmätkin lomailevat. Varustuksena tarvitaan vain salibandymaila, sisäpelikengät- ja vaatteet, juomapullo, sekä lajiin tarkoitetut suojalasit. Mailoja ja suojalaseja saa myös seuralta lainaan. Varusteet on mahdollista myös hankkia Hatsinan jäsenhinnoin Intersport Mikkelistä.

9‑12 -vuotiaat­
torstaisin klo 16.30-17.30 (Kalevankankaan koulu)
13‑16 -vuotiaat
keskiviikkoisin klo 16-17 (Kalevankankaan koulu)
Ikärajat ryhmissä ovat joustavat.

Harrasteryhmän vuosimaksu on 100e per pelaaja (sisaralennus -25%) sisältäen pelipainotteiset harjoitukset sekä seuran jäsenedut ja vakuutuksen (OP).

Ilmoittautumiset harrasteryhmiin myClubin kautta osoitteessa:

https://hatsina.myclub.fi/flow/user/new?new_profile=true

Rekisteröi jäsentili lapsen nimellä/tiedoilla, jotta ikä ja nimi täsmää osallistujaan. Valitse lopuksi listalta haluamasi ryhmä.

Hatsinan valmennuspäällikkö Marko Partiolta voi tiedustella lisää ryhmien toiminnasta, ja lisäksi häneltä saa apua kirjautumiseen liittyvissä ongelmissa. marko.partio(at)hatsinasalibandy.fi, p. 044 242 2986


Salibandykoulut 2019-2020
– Lue lisää ja katso lisätiedot täältä