TÄRKEÄÄ TIETOA KORONAVIRUKSEEN LIITTYEN

Salibandyliiton hallitus on päättänyt pysäyttää kaikki Salibandyliiton sarjat perjantaista 13.3.2020 lähtien koronaviruksen COVID-19 takia. Pääsarjojen eli miesten ja naisten Salibandyliigan sekä miesten toiseksi korkeimman sarjatason, Divarin osalta sarjatoiminta pysäytetään toistaiseksi. Muiden Salibandyliiton valtakunnallisten ja alueellisten sarjojen osalta (juniorit, aikuiset, seniorit, erityisryhmät) sarjatoiminta pysäytetään eli pelikausi loppuu välittömästi kauden 2019-20 osalta. Näin ollen Hatsinan joukkueiden pelit ovat tältä keväältä ohi.

Hatsinan harrasteryhmät, salibandykoulut ja perhesäbä jatkuvat toistaiseksi normaalisti, kunnes terveysviranomaista tulee toisenlaista ohjeistusta. Osallistujat voivat itse päättää osallistumisesta oman harkintansa mukaan. Pyydämme kuitenkin kiinnittämään huomiota käsihygieniaan.


Suosittelemme seuraamaan Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) ohjeita ja tiedotteita osoitteessa www.thl.fi.

**********************************************************************

Perhesäbässä tutustutaan salibandyyn leikkien. Perhesäbä on tatkoitettu kaikille alle kouluikäisille ja heidän vanhemmilleen.

Leikit tapahtuu Sport Forumilla Keskiviikkoisin 8.1. 2020 alkaen klo 18.00-19.00

Perhesäbän hinta on 60 e/ perhe ( lasten määrää ei ole rajattu) Ilmoittautuminen Myclubin kautta https://hatsina.myclub.fi/flow/user/new?new_profile=true

Lisätietoja Valmennuspäällikkö Marko Partiolta puh. 044 242 2986