Salibandykoulu on n. 6‑9-vuotiaille lapsille tarkoitettua harrastustoimintaa, jossa lapset saavat ensikosketuksen lajiin. Salibandykoulu johtaa Hatsinan seuran pelaajapolulla kohti ikäkausijoukkueita, joita perustetaan salibandykoulun vanhimmista pelaajista.

Varustuksena mukaan tarvitaan vain salibandymaila, sisäpelikengät- ja vaatteet, juomapullo, sekä lajiin tarkoitetut suojalasit. Mailoja ja suojalaseja saa myös seuralta lainaan. Varusteet on mahdollista hankkia Hatsinan jäsenhinnoin Intersport Mikkelistä.

HIPPO-salibandykoulu Saimaa Stadiumilla:
– keskiviikkoisin klo 17.00-18.00
– syyskausi 20.9.-13.12.2023, kevätkausi 10.1.-24.4.2024
– koulujen lomien aikaan salibandykoulukin lomailee

Tytöille ei ole omaa ryhmää tällä kaudella.

Salibandykoulun vuosimaksu on 160 € (syyskausi 70 €, kevätkausi 90 €) (sisaralennus -25%, jos vanhempia sisaruksia mukana seuran toiminnassa).
Hinta sisältää:
– Monipuoliset, ohjatut salibandyharjoitukset 1 krt/vko
– Vakuutus (OP)
– Hatsinan jäsenedut
Lisäksi OP:n asiakkaat saavat salibandykoulumaksusta yhteensä 20 € alennuksen (10 € syksy, 10 € kevät). Ilmoitathan asiakkuudestasi osoitteeseen toimisto(at)hatsinasalibandy.fi.

Ilmoittautumiset salibandykouluihin myClubin kautta osoitteessa: https://hatsina.myclub.fi/flow/user/new?new_profile=true
Rekisteröi jäsentili lapsen nimellä/tiedoilla, jotta ikä ja nimi täsmää osallistujaan. Valitse lopuksi listalta haluamasi ryhmä.

HUOM! Jos lapsi on ollut aiemmin Hatsinan toiminnassa mukana, ota yhteyttä ilmoittautumisessa Marko Partioon tai toimisto(at)hatsinasalibandy.fi, jotta vanha jäsentili voidaan liittää uuteen ryhmään.

Hatsinan valmennuspäällikkö Marko Partiolta voi tiedustella lisää ryhmien toiminnasta, ja lisäksi häneltä saa apua kirjautumiseen liittyvissä ongelmissa. marko.partio(at)hatsinasalibandy.fi, p. 0442422986