KORONAVIRUKSEEN LIITTYVÄ TIETOA
Salibandyliiton hallitus on päättänyt pysäyttää kaikki Salibandyliiton sarjat perjantaista 13.3.2020 lähtien koronaviruksen COVID-19 takia. Pääsarjojen eli miesten ja naisten Salibandyliigan sekä miesten toiseksi korkeimman sarjatason, Divarin osalta sarjatoiminta pysäytetään toistaiseksi. Muiden Salibandyliiton valtakunnallisten ja alueellisten sarjojen osalta (juniorit, aikuiset, seniorit, erityisryhmät) sarjatoiminta pysäytetään eli pelikausi loppuu välittömästi kauden 2019-20 osalta. Näin ollen Hatsinan joukkueiden pelit ovat tältä keväältä ohi.

Hatsina on päättänyt keskeyttää joukkueiden ja ryhmien toiminnan kokonaan 13.3. alkaen, ja tauko jatkuu toistaiseksi 13.5. asti.

Kaikkien seuran joukkueiden, salibandykoulujen, harrasteryhmien ja perhesäbän kevään salivuorot on toistaiseksi peruttu seuran toimesta. Tiedotamme mahdollisista maksuihin liittyvistä asioista erikseen myöhemmin.

Lisäksi seuran perinteinen junioriturnaus on keväältä peruttu. Suunnitteilla on turnauksen siirtäminen syksyyn.

Myös muita kokoontumisia tulee toistaiseksi välttää. Esimerkiksi joukkueiden päättäjäiset on syytä siirtää myöhemmäksi.

Suosittelemme seuraamaan Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) ohjeita ja tiedotteita osoitteessa www.thl.fi.

****************************************

Salibandykoulut ovat n. 6‑9-vuotiaille lapsille tarkoitettua harrastustoimintaa, jossa lapset saavat ensikosketuksen lajiin. Salibandykoulut johtavat Hatsinan seuran pelaajapolulla kohti ikäkausijoukkueita, joita perustetaan salibandykoulun vanhimmista ikäluokista. Varustuksena mukaan tarvitaan vain salibandymaila, sisäpelikengät- ja vaatteet, juomapullo, sekä lajiin tarkoitetut suojalasit. Mailoja ja suojalaseja saa myös seuralta lainaan. Varusteet on mahdollista myös hankkia Hatsinan jäsenhinnoin Intersport Mikkelistä.

Salibandykoulut starttaavat viikolla 33 ja kestävät toukokuuhun 2020. Koulujen loma-aikoina salibandykoulutkin lomailevat.

Harjoitusajat:
maanantaisin klo 16.30 – 17.30 (Lähemäen koulu)
tiistaisin klo 16-17 (Kalevankankaan koulu)
keskiviikkoisin klo 16-17 (Rantakeidas)

Ryhmä erityisesti tytöille 2.9. alkaen
maanantaisin klo 16-17 (Rantakylän koulu)
Tyttösalibandykoulun ikäraja on joustava, eli vanhemmatkin tytöt ovat tervetulleita mukaan!

Salibandykoulun vuosimaksu on 120e (sisaralennus -25%, jos vanhempia sisaruksia mukana seuran toiminnassa). Hinta sisältää:
– Monipuoliset, ohjatut salibandyharjoitukset 1 krt / vko
– Vakuutus (OP)
– Lopputurnaus keväällä
– Hatsinan jäsenedut

Ilmoittautumiset salibandykouluihin myClubin kautta osoitteessa: https://hatsina.myclub.fi/flow/user/new?new_profile=true
Rekisteröi jäsentili lapsen nimellä/tiedoilla, jotta ikä ja nimi täsmää osallistujaan. Valitse lopuksi listalta haluamasi ryhmä.

Hatsinan valmennuspäällikkö Marko Partiolta voi tiedustella lisää ryhmien toiminnasta, ja lisäksi häneltä saa apua kirjautumiseen liittyvissä ongelmissa. marko.partio(at)hatsinasalibandy.fi, p. 044 242 2986


Harrasteryhmät 2019-2020
– Lue lisää ja katso ryhmien tiedot täältä

Perhesäbä kevät 2020