Salibandykoulut ovat n. 6‑9-vuotiaille lapsille tarkoitettua harrastustoimintaa, jossa lapset saavat ensikosketuksen lajiin. Salibandykoulut johtavat Hatsinan seuran pelaajapolulla kohti ikäkausijoukkueita, joita perustetaan salibandykoulun vanhimmista ikäluokista.

Varustuksena mukaan tarvitaan vain salibandymaila, sisäpelikengät- ja vaatteet, juomapullo, sekä lajiin tarkoitetut suojalasit. Mailoja ja suojalaseja saa myös seuralta lainaan. Varusteet on mahdollista hankkia Hatsinan jäsenhinnoin Intersport Mikkelistä.

Huonosta salivuorotilanteesta johtuen aiemmilta kausilta tutuksi tulleet alueelliset salibandykoulut on täksi kaudeksi yhdistetty Saimaa Stadiumille. Ainoastaan tyttöjen ryhmä on erikseen Rantakylän koululla.

HIPPO-säbäkoulu Saimaa Stadiumilla:
– tiistaisin klo 17.45-18.45
– alkaen 15.9.2020, 11.5.2021 asti

HIPPO-tyttösäbäkoulu Rantakylän koululla:
– maanantaisin klo 16.30-17.30
– alkaen 7.9.2020, 10.5.2021 asti
Tyttösalibandykoulun ikäraja on joustava, eli vanhemmatkin tytöt ovat tervetulleita mukaan!

Koulujen loma-aikoina salibandykoulutkin lomailevat.

Salibandykoulun vuosimaksu on 140e (sisaralennus -25%, jos vanhempia sisaruksia mukana seuran toiminnassa).
Hinta sisältää:
– Monipuoliset, ohjatut salibandyharjoitukset 1 krt/vko
– Vakuutus (OP)
– Lopputurnaus keväällä
– Hatsinan jäsenedut
Lisäksi OP:n asiakkaat saavat salibandykoulumaksusta 20 € alennuksen. Ilmoitathan asiakkuudestasi osoitteeseen toimisto(at)hatsinasalibandy.fi.

Ilmoittautumiset salibandykouluihin myClubin kautta osoitteessa: https://hatsina.myclub.fi/flow/user/new?new_profile=true
Rekisteröi jäsentili lapsen nimellä/tiedoilla, jotta ikä ja nimi täsmää osallistujaan. Valitse lopuksi listalta haluamasi ryhmä.

Hatsinan valmennuspäällikkö Marko Partiolta voi tiedustella lisää ryhmien toiminnasta, ja lisäksi häneltä saa apua kirjautumiseen liittyvissä ongelmissa. marko.partio(at)hatsinasalibandy.fi, p. 0442422986


Harrasteryhmät 2020-2021
– Lue lisää ja katso ryhmien tiedot täältä