Hatsinan joukkueiden sekä salibandykoulujen ja harrasteryhmien toiminta keskeytettiin koronaviruksen takia kokonaan 13.3.2020.

Salibandykoulut ja harrasteryhmät olivat tauolla loppukevään. Osa joukkueista aloitti treenaamisen rajoitusten lievennyttyä toukokuun puolessa välissä, ja osa vasta kesäkuun alussa.

Salibandykoulut ja harrasteryhmät alkavat taas syksyllä, ja niistä tiedotetaan myöhemmin.

****************************************

Salibandykoulut ovat n. 6‑9-vuotiaille lapsille tarkoitettua harrastustoimintaa, jossa lapset saavat ensikosketuksen lajiin. Salibandykoulut johtavat Hatsinan seuran pelaajapolulla kohti ikäkausijoukkueita, joita perustetaan salibandykoulun vanhimmista ikäluokista. Varustuksena mukaan tarvitaan vain salibandymaila, sisäpelikengät- ja vaatteet, juomapullo, sekä lajiin tarkoitetut suojalasit. Mailoja ja suojalaseja saa myös seuralta lainaan. Varusteet on mahdollista myös hankkia Hatsinan jäsenhinnoin Intersport Mikkelistä.

Salibandykoulut starttaavat viikolla 33 ja kestävät toukokuuhun 2020. Koulujen loma-aikoina salibandykoulutkin lomailevat.

Harjoitusajat:
maanantaisin klo 16.30 – 17.30 (Lähemäen koulu)
tiistaisin klo 16-17 (Kalevankankaan koulu)
keskiviikkoisin klo 16-17 (Rantakeidas)

Ryhmä erityisesti tytöille 2.9. alkaen
maanantaisin klo 16-17 (Rantakylän koulu)
Tyttösalibandykoulun ikäraja on joustava, eli vanhemmatkin tytöt ovat tervetulleita mukaan!

Salibandykoulun vuosimaksu on 120e (sisaralennus -25%, jos vanhempia sisaruksia mukana seuran toiminnassa). Hinta sisältää:
– Monipuoliset, ohjatut salibandyharjoitukset 1 krt / vko
– Vakuutus (OP)
– Lopputurnaus keväällä
– Hatsinan jäsenedut

Ilmoittautumiset salibandykouluihin myClubin kautta osoitteessa: https://hatsina.myclub.fi/flow/user/new?new_profile=true
Rekisteröi jäsentili lapsen nimellä/tiedoilla, jotta ikä ja nimi täsmää osallistujaan. Valitse lopuksi listalta haluamasi ryhmä.

Hatsinan valmennuspäällikkö Marko Partiolta voi tiedustella lisää ryhmien toiminnasta, ja lisäksi häneltä saa apua kirjautumiseen liittyvissä ongelmissa. marko.partio(at)hatsinasalibandy.fi, p. 044 242 2986


Harrasteryhmät 2019-2020
– Lue lisää ja katso ryhmien tiedot täältä

Perhesäbä kevät 2020