Urheiluseura Hatsina ry

Urheiluseura Hatsina ry on mikkeliläinen kilpasalibandyyn keskittyvä seura, jossa pelaa kaudella 2023-2024 miesten edustusjoukkue sekä viisi juniorijoukkuetta. Lisäksi seura tarjoaa mahdollisuuden kokeilla salibandyä salibandykoulussa ja eri harrasteryhmissä.

Seura on perustettu vuonna 1979 ja 40-vuotista taivalta juhlistettiin vuoden 2019 aikana mm. järjestämällä SM-liigapeli Classic-Happee Saimaa Stadiumilla.

AJANKOHTAISTA

Uusia fanituotteita on saatavilla! Tilaukset tehdään lomakkeen kautta, tuotteet ehtivät jouluksi. Vanhojakin tuotteita on vielä vähän jäljellä, nekin löytyvät tilauslomakkeelta. Katso lisää täältä.

Syksyn harrastetoiminta käynnistyy ihan 18.9. alkavalla viikolla. Jos et ehdi aloitukseen, niin mukaan mahtuu myös myöhemmin 🙂 Lue lisää HIPPO-salibandykoulusta, harrasteryhmästä ja erityisryhmistä Salibandykoulut ja harrasteryhmät -välilehden alta.

Hatsina on päässyt mukaan Osuuskauppa Suur-Savon Kannustajiin! Liity Hatsinan kannustajaksi ja olet tukemassa salibandytoimintaa ilman itsellesi aiheutuvaa kustannusta. Lue lisää.

Tulevat tapahtumat​