Harrasteryhmän tarkoituksena on tarjota mahdollisuus harrastaa salibandyä ilman kilpailullisia tai taidollisen kehittymisen tavoitteita. Ryhmässä ennen kaikkea pelataan.

Varustuksena tarvitaan vain salibandymaila, sisäpelikengät- ja vaatteet, juomapullo, sekä lajiin tarkoitetut suojalasit. Mailoja ja suojalaseja saa myös seuralta lainaan. Varusteet on mahdollista hankkia Hatsinan jäsenhinnoin Intersport Mikkelistä.

Harrasteryhmä Launialan koululla:
– sunnuntaisin klo 12.00-13.00 (HUOM! Aika muuttunut viime kaudesta)
– syyskausi 24.9.-10.12.2023, kevätkausi 14.1.-21.4.2023
– koulujen loma-aikoina harrasteryhmäkin lomailee.

Harrasteryhmän vuosimaksu on 110 € (syksy 50 €, kevät 60 €) per pelaaja (sisaralennus -25%) sisältäen pelipainotteiset harjoitukset sekä seuran jäsenedut ja vakuutuksen (OP).

Ilmoittautumiset harrasteryhmiin myClubin kautta osoitteessa: https://hatsina.myclub.fi/flow/user/new?new_profile=true
Rekisteröi jäsentili lapsen nimellä/tiedoilla, jotta ikä ja nimi täsmää osallistujaan. Valitse lopuksi listalta haluamasi ryhmä.

HUOM! Jos lapsi on ollut aiemmin Hatsinan toiminnassa mukana, ota yhteyttä ilmoittautumisessa Marko Partioon tai toimisto(at)hatsinasalibandy.fi, jotta vanha jäsentili voidaan liittää uuteen ryhmään.

Hatsinan valmennuspäällikkö Marko Partiolta voi tiedustella lisää ryhmien toiminnasta, ja lisäksi häneltä saa apua kirjautumiseen liittyvissä ongelmissa.
marko.partio(at)hatsinasalibandy.fi, p. 0442422986