Salibandykoulut ovat n. 6‑9-vuotiaille lapsille tarkoitettua harrastustoimintaa, jossa lapset saavat ensikosketuksen lajiin. Salibandykoulut johtavat Hatsinan seuran pelaajapolulla kohti ikäkausijoukkueita, joita perustetaan salibandykoulun vanhimmista pelaajista.

Varustuksena mukaan tarvitaan vain salibandymaila, sisäpelikengät- ja vaatteet, juomapullo, sekä lajiin tarkoitetut suojalasit. Mailoja ja suojalaseja saa myös seuralta lainaan. Varusteet on mahdollista hankkia Hatsinan jäsenhinnoin Intersport Mikkelistä.

HIPPO-salibandykoulu Saimaa Stadiumilla:
– torstaisin klo 16.30-17.30
(HUOM! Ylioppilaskirjoitusten takia to 23.9. ei ole vuoroa, vaan se on siirretty keskiviikolle 22.9. klo 16.30-17.30)
– alkaen 16.9.2021

HIPPO-tyttösalibandykoulu Rantakylän koululla:
– maanantaisin klo 16.30-17.30
– alkaen 13.9.2021
Tyttösalibandykoulun ikäraja on joustava, eli vanhemmatkin tytöt ovat tervetulleita mukaan!

Koulujen loma-aikoina salibandykoulutkin lomailevat.

Salibandykoulun vuosimaksu on 160 € (syyskausi 70 €, kevätkausi 90 €) (sisaralennus -25%, jos vanhempia sisaruksia mukana seuran toiminnassa).
Hinta sisältää:
– Monipuoliset, ohjatut salibandyharjoitukset 1 krt/vko
– Vakuutus (OP)
– Lopputurnaus keväällä
– Hatsinan jäsenedut
Lisäksi OP:n asiakkaat saavat salibandykoulumaksusta 20 € alennuksen (10 € syksy, 10 € kevät). Ilmoitathan asiakkuudestasi osoitteeseen toimisto(at)hatsinasalibandy.fi.

Ilmoittautumiset salibandykouluihin myClubin kautta osoitteessa: https://hatsina.myclub.fi/flow/user/new?new_profile=true
Rekisteröi jäsentili lapsen nimellä/tiedoilla, jotta ikä ja nimi täsmää osallistujaan. Valitse lopuksi listalta haluamasi ryhmä.

HUOM! Jos lapsi on ollut aiemmin Hatsinan toiminnassa mukana, ota yhteyttä ilmoittautumisessa Marko Partioon tai toimisto(at)hatsinasalibandy.fi, jotta vanha jäsentili voidaan liittää uuteen ryhmään.

Hatsinan valmennuspäällikkö Marko Partiolta voi tiedustella lisää ryhmien toiminnasta, ja lisäksi häneltä saa apua kirjautumiseen liittyvissä ongelmissa. marko.partio(at)hatsinasalibandy.fi, p. 0442422986