Keväällä toiminta lakkasi aikalailla nopeasti Maaliskuusa 15.pvä klo 18.00 ja sen jälkeen ei saanut harrastaa taikka pelata mitään. Muutama viikko meni ennekuin ymmärrettiin kuinka vakavien asioiden kanssa oltiin tekemisissä. Toimistolla tehtiin omatoimijakson ohjelmia koko seuralle valvottiin pelaajien tekemistä etänä, valmentajat joutuivat opettelemaan uuden tavan toimia joukkeen kanssa. Valmentajat mukautuivat tähän tilanteeseeen todella hyvin, meillä oli tähän hyvät työkalut, valmmennus alustana Coachtools , joka helpotti pelaajien ja valmentajien arkea poikkeusolosuhtteissa.

Kesäkuun 1. päivä päästiin aloittamaan joukkueharjoittelu ryhmissä. Rajoitukset pystytiin mukauttamaan toimintaan mallikkaasti. Ryhmät harjoittelivat omissa porukoissa ulkona ja osa salissa ohjelmien mukaan. Nyt kaikki ryhmät ovat pallanneet kesälomilta ja aloittavat harjoittelun tulevaa kautta varteen, toivottavasti se päästään aloitamaan kaikesta huolimatta. Seura tekee kaiken mahdollisen että pelaajilla, valmentajilla ja vanhemmilla on turvallista harrastaa lajia poikkeusoloistta huolimatta.

Kaupungin salitilanne harrasteryhmien, salibandykoulujen ja Perhesäbän osalta on vielä auki missä ja miten laajasti pääsemme toteuttamaan omat suunnitelmat. tästä tiedotamme heti kun saamme selvyyttä. Tarkoitus olisi käynnistää kyseiset ryhmät syyskuun alussa viikolla 37.

Pelejä odotelessa!

Mukavaa syksyä odottaen

Marko Partio

Valmennuspäällikkö