Osuuskauppa Suur-Savo on valinnut yhdistyksemme vuoden 2023 Kannustajiin, jonka kautta jaetaan tukea lasten- ja nuorten harrastustoimintaan. Sinäkin voit tukea yhdistyksemme toimintaa liittymällä seuramme kannustajaksi!

Osuuskauppa Suur-Savo maksaa 40 000 euroa tukea vuodelle 2023 Kannustajiin valittujen lasten- ja nuorten yhdistysten kesken. Tuki valituille yhdistyksille määräytyy kunkin seuran kannustajiksi ilmoittautuneiden saamaan Bonukseen aikavälillä 1.1.-31.12.2023.

Vaikka kannustajaksi ilmoittautujan tulee olla Osuuskauppa Suur-Savon pääjäsen, kaikkien samaan talouteen kuuluvien bonusostot huomioidaan seuralle tukea maksettaessa. Jäsennumero löytyy S-Etukortista ja alkaa numerosarjalla 0524.

Seuramme kannustajiksi ilmoittautuneille maksetaan normaalisti oma, henkilökohtainen Bonus Osuuskauppa Suur-Savosta ja S-ryhmästä tehdyistä ostoista. Kannustajien kautta maksettava summa on osuuskaupan maksama lisätuki seuralle. Mitä enemmän Hatsinalla on kannustajia ja mitä enemmän ostoja keskitetään ja saadaan Bonusta, sitä suurempi on seuralle maksettava tukisumma.

Nyt siis kannattaa ryhtyä kannustajaksi ja olla näin tukemassa Hatsinan toimintaa!

Osuuskauppa Suur-Savon asiakasomistajatalouden pääjäsen voi ilmoittautua yhden haluamansa yhdistyksen kannustajaksi 1.1.2023 alkaen. Haluamansa yhdistyksen kannustajana pääjäsenelle maksetaan oma, henkilökohtainen Bonus normaalisti ja lisäksi yhdistykselle kertyy tukea.

Kannustajaksi voi ilmoittautua Osuuskauppa Suur-Savon asiakaspalvelupisteissä Prisma Mikkelissä, Savonlinnassa ja Pieksämäellä sekä S-Pankkipisteessä Kauppakeskus Stellassa Mikkelissä. Lisäksi kannustajaksi voi ilmoittautua myös osoitteessa s-kayttajatili.fi

  • Valitse sivustolta ”Kirjaudu” ja kirjaudu S-käyttäjätilillesi annettujen ohjeiden mukaan. Jos sinulla ei ole vielä S-käyttäjätiliä, valitse ”Luo käyttäjätili” ja toimi annettujen ohjeiden mukaan.
  • Kirjauduttuasi S-käyttäjätilille, valitse Asiakasomistajuus -välilehti ja sieltä Kannustajat. Kannustajat-osiosta löydät vuoden 2023 Kannustajiin valitut yhdistykset 1.1.2023 alkaen ja voit liittyä haluamasi yhdistyksen kannustajaksi.

Yhdistykselle maksettava tuki:

  • Osuuskauppa Suur-Savon asiakasomistajatalouden pääjäsen voi liittyä haluamansa yhdistyksen kannustajaksi vuoden 2023 alusta alkaen.
  • Asiakasomistajatalouden pääjäsenelle maksetaan oma henkilökohtainen Bonus normaalisti.
  • Kannustajiin valituille yhdistyksille maksetaan tukea heidän yhdistyksensä kannustajiksi liittyneiden asiakasomistajien S-ryhmästä tehtyjen vuosiostojen perusteella.

Kannustetaan ja edistetään yhdessä lasten sekä nuorten harrastustoimintaa!

Lisätietoja antaa sihteeri Sanna Hyvönen, p. 0408417361, toimisto (at) hatsinasalibandy.fi