Vuosi alkaa olla lopuillaan ja joulu häämöttää nurkantakana. Mennyt vuosi on ollut poikkeuksellinen ja haasteita on ollut, keväällä sarjat katkesivat nopeasti ja ylimenokausi alkoi poikkeuksellisen aikaisin. Oma kalenteri tyhjeni nopeasti ja ajatuksien kasaaminen otti aikaa, miten järjestetään harjoittelu , miten pystymme kontrolloimaan ja valvomaan harjoittelun laatua, jotta kukaan ei tippuisi kelkasta pois.
Onneksi meillä oli jo otettu valmennusalusta käyttöön, joka helpotti tätä asiaa paljon, pystyttiin luomaan harjoitusohjelmat ja seuraamaan pelaajien harjoittelua. Toki tässäkin oli haasteita saada pelaajat aktivoitumaan harjoitteluun, antamaan palautetta valmetajille alustan kautta.
Myös seuran kannalta vuosi toi mukanaan taloudellisia haasteita, emme pystyneet järjestämään perinteistä junioriturnausta, joka on seuralle yksi iso tulonlähde.
Tässä hetkessä seuran kehittäminen on myös jäänyt hiukan toissijaiseksi, emme ole pystyneet toteuttamaan kaikkia suunnitelmia mitä olimme kaavailleet, ne odottavat toteutumistaan seuraavina vuosina. Kaiken kaikkiaan mennyt vuosi kaikkinen haasteineen on ollu kuitenkin positiivinen olemme saaneet uusia kokemuksia, miten toimintaa voidaan sopeuttaa ja miten me seurana muokkaudutaan aikaan ja haasteisiin.
Seuran toimijat, valmentajat, toimihenkilöt, vanhemmat joutuvat myöskin kokemaan kaiken tämän meidän kanssa. Siitä olen kiitollinen kaikille seurassa toimiville henkilöille. Iso kiitos mukautumisesta ja siitä että olette jaksaneet olla mukana, ilman teitä seuraa ei olisi ja lapsilla ei olisi mahdollisuutta harrastaa.

Pysytään terveinä.

MUKAVAA JOULUN ODOOTUSTA JA UUTTA VUOTTA 2021!


Marko Partio
Valmennuspäällikkö